مدیتیشن در خانه

چگونگی مدیتیشن در خانه

مقدمه

مدیتیشن یک عمل قدیمی است که شامل تمرکز ذهن می‌شود. انجام مدیتیشن باعث افزایش آگاهی، افزایش آرامش، کاهش استرس و اضطراب می‌گردد. همچنین برای سلامتی جسمانی و بهبود فعالیت قلب مفید است. یکی از معروف‌ترین مربی‌های یوگا و مدیتیشن می‌گوید، اگر می‌خواهید مدیتیشن را شروع کنید، خانه شما مکان خوبی برای شروع است. در این مقاله چگونگی مدیتیشن در خانه را توضیح می‌دهیم.

چگونه در خانه مدیتیشن کنیم؟

در دنیایی امروز که افراد مشغله‌های مختلفی دارند انجام مدیتیشن می‌‌تواند به میزان زیادی به شما کمک کند تا روان خود را آرام کنید. با وجود کرونا مراجعه به باشگاه برای مدیتیشن کمی مشکل است به همین خاطر بهتر است در خانه به مدیتیشن بپردازید. اگر قصد انجام مدیتیشن در خانه را دارید با ما همراه باشید. ما در این مقاله به صورت مرحله به مرحله نحوه انجام مدیتیشن در منزل را توضیح می‌دهیم.

یک نقطه دنج پیدا کنید

اولین نکته‌ای که در زمان مدیتیشن باید به آن توجه کنید است که حواستان را کاملا جمع کنید. بنابراین در گام اول در خانه خود منطقه‌ای دنج پیدا کنید که حواستان در آن پرت نمی‌شود. این نقطه می‌تواند هر کجا از منزلتان باشد. می‌تواند صندلی مورد علاقه شما، مبل، گوشه‌ای از خانه، اتاق خواب یا تخت‌تان باشد. در صورت تمایل می‌توانید دراز بکشید؛ با این حال، نشستن می‌تواند مانع از خوابیدن‌تان شود. در حالت ایده آل باید آرام و هوشیار باشید.

اگر امکانش هست هر روز در یک نقطه خاص از خانه مدیتیشن کنید. این به مغز شما کمک می‌کند تا یک عادت سالم جدید ایجاد کند.

تنظیم آلارم یادآوری روزانه

در زندگی پر مشغله امروز اینکه زمانی را به ورزش کردن اختصاص دهیم مشکل است. ممکن است در میان دغدغه‌های روزانه فراموش کنیم که باید زمانی را ورزش کردن خود اختصاص دهیم. به همین دلیل لازم است یک آلارم روزانه تنظیم کنیم که به ما یادآوری کند زمان ورزش کردن است. تنظیم آلارم می‌تواند باعث شود که ورزش کردن به یک عادت طولانی مدت تبدیل شود.

گام‌های خود را کوچک بردارید

تمركز و حوصله زیادی لازم است تا توجه خود را به طور همزمان بر یك چیز متمركز كنید. بنابراین، برداشتن قدم‌های کوچک هنگام شروع کار توصیه می‌شود. در ابتدا مدیتیشن‌های کوتاه‌تری را امتحان کنید و به مرور زمان مدیتیشن‌های خود را بلندتر کنید.

هیچ بازه زمانی مشخصی وجود ندارد که پس از آن باید مدیتیشن‌های طولانی‌تری را شروع کنید. این بازه زمانی برای هر فردی مختص به خودش است. بنابراین، عجله نکنید و با صبر در این مسیر حرکت کنید.

بخوانید: “چگونگی افزایش انگیزه با راهکارهای ساده

انواع مختلف مدیتیشن را امتحان کنید

مدیتیشن مانند دیگر ورزش‌ها انواع مختلفی دارد و هر نوع آن برای افراد خاصی مناسب است. ممکن است نوعی از مدیتیشن که برای من خوب باشد و باعث آرامش اعصاب و کاهش استرس من شود برای شما اصلا خوب نباشد. بهتر است در مورد انواع مختلف مدیتیشن مطالعه کنید و سپس آن روشی که برایتان مناسب است را انتخاب کنید.

با خودتان مهربان باشید

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که انجام ورزش مدیتیشن آسان است، در حالی که این تصور کاملا اشتباه است. گاهی اوقات مشغله‌های ذهنی باعث می‌شود انجام مدیتیشن در خانه سخت‌تر نیز شود. به همین زمانی که احساس ناراحتی کردید دست از قضاوت کردن خود بردارید و به خودتان زمان بدهید تا با مشکلاتی که وجود دارد کنار بیایید. مهمترین موضوع در مدیتیشن این است که خودتان را با تمام نواقص و مشکلاتی که دارید بپذیزید.

فواید مدیتیشن

انجام مدیتیشن در خانه فواید بسیاری دارد. شاید مهمترین مزیت مدیتیشن که اکثر مردم در مورد آن می‌دانند کاهش استرس و اضطراب باشد. در حالی که انجام این کار مزایای روانی دیگر مانند افزایش خلاقیت، صبر و انگیزه دارد. همچنین سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کند و باعث بهبود سلامت قلب نیز می‌شود.

سخن آخر

انجام مدیتیشن در خانه به میزان قابل توجهی باعث افزایش تمرکز می‌شود. بنابراین اگر در هنگام درس خواندن یا کار کردن حواستان پرت می‌شود بهتر است چند فیلم مدیتیشن را یوتیوب بگیرید و در خانه انجام دهید. همچنین انجام مراقبه باعث کاهش استرس و اضطراب می‌گردد. انجام مدیتیشن باعث بهبود پردازش اطلاعات در مغز می‌شود. در نتیجه اثرات پیری در مغز کاهش می‌یابد و اثرات پیری در بدنتان متوقف می‌گردد. بنابراین انجام این ورزش علاوه بر سلامت روان بر سلامت جسمی شما نیز تاثیر مثبت می‌گذارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *