کوچینگ-مدیریت-رهبری

چگونه تیم خود را به سمت موفقیت هدایت کنید؟ 5 نکته کلیدی کوچینگ برای مدیران

در این مقاله به نکاتی کلیدی برای کوچینگ و رهبری خواهیم پرداخت که می‌تواند برای هر مدیر و مربی کارساز و مفید باشدو به او در هدایت تیمش کمک کند. پس همراه زردنیوز باشید.

مقدمه

کوچینگ ویکی از بخش‌های مهم و کلیدی مدیریت کارنان مدرن است. با سرعت بالای تغییرات صنعت و نیاز تقریبا ماهانه به کسب مهارت‌های جدید، ضروری است که به تیم خود کمک کنید تا مرتباً در معرض یادگیری و کسب دانش و تجربه جدید، و رشد باشند.

برسین در Deloitte تخمین می‌زند که مهارت‌های امروزی فقط ۲ سال و نیم تا ۵ سال عمر می‌کنند. بنابراین کسب مهارت جدید نه تنها از بعد تجاری موردنیاز است، بلکه کارمندان امروزی نیز نمی‌خواهند فقط سر کار حاضر شوند و وظایف روزانه خود را انجام دهند.

دو سوم کارمندان جوان از مدیرانشان انتظار دارند که با ارائه فرصت‌های توسعه حرفه‌ای، آنها را به سطح بعدی در شعلشان برسانند. مربیگری کارکنان و کمک به پیشرفت آنها نشانه‌هایی از یک رهبر موفق است. در ادامه شما را با پنج روش برتر برای هدایت تیم خود به سمت موفقیت، و تبدیل شدن به یک رهبر عالی در این فرآیند، آشنا خواهیم کرد.

هوش هیجانی

هوش هیجانی
هوش هیجانی

کوچینگ فقط مربوط به کارمند نیست. بخش بزرگی از مربیگری نیز به نحوه تعامل شما با هر یک از اعضای تیمتان مربوط می‌شود. اگر بتوانید با کارمندان خود همسطح شوید، مسائلی را که ممکن است در نقششان با آن‌ها روبرو شوند را درک کنید و نسبت به دیدگاه‌های احتمالی مخالف حساس باشید، به یک نتیجه عالی خواهید رسید: برای کمک به افرادتان برای غلبه بر موانع و همکاری با یکدیگر به عنوان یک تیم، بسیار مجهزتر و در نتیجه موفق‌تر خواهید بود.

آگاهی بیشتر و افزایش هوش هیجانی خود به این معنی است که آمادگی بیشتری برای حمایت و راهنمایی افراد دارید: تعجب‌آور نیست که به نظر می‌رسد رهبران موفق دارای سطح هوش هیجانی بالاتر از حد متوسط ​​هستند.

باهوش بودن از نظر هیجانی و عاطفی، مستلزم تمرکز بر درک دیدگاه خود و توانایی همدلی با دیدگاه‌های دیگران است. این نکته اساسی شما را برای همکاری نزدیک با تیم خود در سطح بین فردی فراهم می‌کند.

نقاط قوت هر فرد را بشناسید

کوچینگ فرآیند یکسانی برای همه افراد نیست. مهم است که تمرکز خود را مطابق ویژگی‌های شخصی که با او در تعامل هستید تنظیم کنید. هر عضو دستاورد منحصر به فردی را برای تیم شما به ارمغان می‌آورد. وظیفه شما به عنوان یک مدیر این است که نقاط قوت هر فرد را دریابید. و به آنها کمک کنید تا این مهارت‌های کوچینگ را با یک برنامه طراحی شده‌ توسعه‌ دهند.

داشتن درک درست از توانایی‌ها و ویژگی‌های افرادی که تیم شما را تشکیل می‌دهند و آنچه که باید بر اساس آن کار کنند، به شما این امکان را می‌دهد که پروژه‌ها را به طور مؤثرتری برنامه ریزی و اجرا کنید. علاوه بر این، بر اساس اظهار گالوپ، افرادی که هر روز از نقاط قوت خود استفاده می‌کنند، شش برابر بیشتر خود را درگیر کار می‌دانند و از خود اشتیاق نشان می‌دهند.

سوال بپرسید

مدیریت-رهبری-پرسشگری-کوچینگ
مدیریت-رهبری-پرسشگری-کوچینگ

پرسیدن اینکه کارمندان از فرآیند کوچینگ چه می‌خواهند، با برقراری یک ارتباط خوب و موثر همراه است. به جای ایجاد یک برنامه توسعه که صرفاً مبتنی بر نقاط قوت باشد، می‌توانید آنها را با پرسیدن اینکه چه چیزی کارمندان را هیجان‌زده می‌کند، چه چیزی را دوست دارند یاد بگیرند و می‌خواهند در آینده به کجا بروند، در گفتگو مشارکت دهید.

کمک به کارکنان برای توسعه نقاط قوت قابل مشاهده آنها یک نکته کلیدی است. با این حال نباید فراموش کنید که ممکن است استعدادهای پنهانی داشته باشند که هنوز کشف نشده‌اند.

توجه حقیقی به بازخوردهای کارمندان و تنظیم گام‌های بعدی پیرامون پاسخ‌های آن‌ها، نشان می‌دهد که برای افراد خود ارزش قائل هستید. و نشان‌دهنده این موضوع است که برای کمک به آنها در رسیدن‌ به اهداف خود آماده‌ هستید.

روش کوچینگی که در نظر دارید باید به آنها در مسیر پیشرفت حرفه‌ای کمک کند. با این حال، موثرترین استراتژی استفاده از این مکالمات برای کمک به آنها برای کنترل روند توسعه فردی خود است.

آنها را توانمند کنید

هنگامی که می‌دانید مهارت‌های کارمندان شما چیست و چه هدفی را دنبال می‌کنند، وقت آن است که به آنها کمک کنید تا این مهارت‌ها را تقویت و عملی کنند. می‌توانید با دادن‌ مسئولیت به هر فردی برای وظایفی که به آنها کمک می‌کند در حوزه‌های مهارتی خود پیشرفت کنند، شروع کنید.

این روال می‌تواند شامل ارائه وظایف و پروژه‌های طولانی‌مدت، اجازه دادن‌ به آنها در شرکت در یک پروژه جدید یا تحت فشار قرار دادن آنها برای پیشروی در یک ارتباط موثر برای فروش باشد. بهترین راه برای یادگیری یک کار، انجام دادن‌ آن است. و هر چه استقلال بیشتری به آنها بدهید، اعتماد و اطمینان خود را به توانایی‌های آنها بیشتر نشان خواهید داد.

این نکته کلیدی است که مطمئن شوید افراد شما می‌دانند که انتظار ندارید بلافاصله و در عرض یک روز پیشرفت کنند. توسعه، یک فرآیند است و قطعا او در این مسیر با مشکلاتی روبرو خواهد شد؛ اما به همین دلیل است که شما برای کمک کردن حاضر هستید. چک کردن منظم مشکلات و روال کار آنها نشان می‌دهد که شما برای مشاوره و بازخورد در دسترس هستید؛ البته بدون اینکه به احساس استقلال آنها لطمه‌ای وارد کنید.

بازخوردها کلیدی هستند

بازخورد گرفتن - فیدبک گرفتن - مذاکره کردن
بازخورد گرفتن – فیدبک گرفتن – مذاکره کردن

توسعه افراد بدون ارائه بازخورد غیرممکن است. اگر تیم شما از آنچه که می‌تواند به آن بهبود بخشد آگاه نباشد، ممکن نیست تغییر کنند یا واقعاً طوری کار کنند که نتایج بهتری بگیرند. ارائه بازخورد موثر و در زمان واقعی، مهمترین عنصر تبدیل شدن به یک مربی و مدیر عالی است. نه تنها مهم است که بازخورد سازنده خود را به موقع ارائه کنید، بلکه درک، شناخت و تشویق برای رسیدن به دستاوردها نیز مهم است.

با توجه به ددلاین‌هایی که پیش‌رو دارید، لزوم تغییر نقطه تمرکز و ظهور پروژه‌های جدید، می‌دانیم که ادامه مسئولیت‌های مدیریتی شما می‌تواند دشوار باشد. قدرت بازخورد مثبت را نادیده نگیرید (و سعی کنید از چیزهایی مانند رویکرد بازخود ساندویچی (Feedback sandwich) اجتناب کنید)!

نقشی را که BetterUp می‌تواند برای کمک به بروز کامل پتانسیل نیروی کار شما ایفا کند، در نظر بگیرید. با کوچینگ مجازی، می‌توانید مدیران خود را برای رهبری هدفمند، واضح و مشتاقانه توانمند کنید. و به طور کلی، سازمان شما برای تغییرات، کنترل عدم قطعیت و برتری، مجهزتر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *