مقدمه
بایننس یک صرافی محبوب ارز دیجیتال است که برای سرمایه گذاران باتجربه در حوزه رمز ارزها طراحی شده. کارمزدهای این صرافی نسبتاً پایین میباشد. همچنین انتخابهای گستردهای از ارزهای دیجیتال را برای تجارت به صورت جهانی،در اختیار شما قرار میدهد. اگرچه گزینههای معاملاتی آن در ایالات متحده محدودتر است، با این حال، کارمزدهای پایین آن ممکن است جذاب باشند. این پلتفرم با مشکلات نظارتی مواجه شده و در حال حاضر در ایالات متحده تحت بررسی است. با ادامه این مطلب از زرد نیوز همراه باشید.
مطلب مرتبط: بهترین صرافیهای ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۱
نکات مهم
- بایننس یک روش نسبتا امن و منعطف برای سرمایه گذاری و تجارت ارزهای دیجیتال ارائه میدهد.
- کار با صرافی بایننس میتواند هم برای مبتدیان و هم معامله گران باتجربه، گیج کننده باشد.
- بایننس برای استفاده رایگان است و کارمزدهای کمتری را نسبت به بسیاری از صرافیهای ارزهای دیجیتال دیگر دریافت میکند.
- این صرافی در ایالات متحده تحت بررسی و در کشورهای دیگر با مشکلات قانونی روبرو شده است.
- در حالی که بایننس بیش از ۳۶۵ ارز دیجیتال را برای تجارت در سطح جهان ارائه میدهد، تنها ۶۰ ارز دیجیتال برای تجارت در ایالات متحده موجود است.
مشخصات کلی صرافی بایننس
- سال تاسیس: ۲۰۱۷
- وب سایت رسمی: www.binance.com
- رمز ارزهای در دسترس: ۳۶۵ ارز به صورت جهانی، ۶۰ ارز فقط در آمریکا
- پشتیانی مشتریان: چت، توییتر تیکت پشتیانی
مزایا و معایب صرافی بایننس
مزایا
- ارائه بیش از ۳۶۵ ارز دیجیتال برای تجارت در سطح جهانی
- کارمزدهای کم
- گسترده بودن گزینههای معاملاتی و انواع سفارشات
معایب
- پلتفرم بایننس برای کاربران ایالات متحده قابل دسترسی نیست.
- کار با ابزارهای بایننس پیچیده است و ممکن است گیج کننده باشد.
- کیف پول دیجیتال داخلی ندارد.
- بایننس در چندین کشور با مشکلات قانونی مواجه شده است.
توجه
سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) و دیگر عرضههای اولیه سکه (ICO) بسیار پرخطر و سوداگرانه است. همچنین، بازارها میتوانند به شدت نوسان داشته باشند.
قبل از هر گونه تصمیم گیری مالی با یک متخصص واجد شرایط مشورت کنید. این مقاله توصیهای از طرف زرد نیوز یا نویسنده، برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال نیست. و همچنین نمیتوان صحت این اطلاعات در آینده را تضمین کرد.
توضح مزایا
ارائه بیش از ۳۶۵ ارز دیجیتال برای تجارت در سطح جهانی: بایننس صدها ارز دیجیتال را برای تجارت به صورت جهانی ارائه میدهد. این باعث میشود به گزینه خوبی برای معامله گران فعالی که میخواهند پرتفوی خود را متنوع کنند، تبدیل شود.
کارمزدهای کم: این پلتفرم کارمزدهای کمی دریافت میکند. به این معنی که معاملهگران میتوانند سرمایه و درآمد بیشتری را حفظ کنند.
گسترده بودن گزینههای معاملاتی و انواع سفارشات: بایننس چندین گزینه معاملاتی از جمله معاملات همتا به همتا، معاملات نقطهای (spot trading) و معاملات حاشیهای (margin trading) را ارائه میدهد. همچنین انواع مختلفی از سفارشها، از جمله سفارش محدود (limit order)، سفارش بازار (Market order)، سفارش stop-limit، سفارش توقف بازار(stop market order)، سفارش trailing stop، سفارش post only، و سفارش one-cancels-the-other را ارائه میکند.
توضیح معایب
پلتفرم بایننس برای کاربران ایالات متحده قابل دسترسی نیست: بایننس صدها ارز دیجیتال را برای تجارت در سطح جهانی ارائه میدهد. با این حال، Binance.us، پلتفرم آن برای کاربران ایالات متحده است، که بسیار محدودتر میباشد. علاوه بر این، Binance.US فقط در 43 ایالت در دسترس است.
کار با ابزارهای بایننس پیچیده است و ممکن است گیج کننده باشد: در حالی که طیف گستردهای از ویژگیها و گزینه های معاملاتی در Binance ممکن است هیجان انگیز باشد، می تواند ترسناک نیز باشد. حتی معامله گران باتجربه ممکن است از همه گزینه های موجود غافل شوند.
کیف پول دیجیتال داخلی ندارد: اغلب صرافیهای محبوب کیف پولهای دیجیتال داخلی دارند. اما متاسفانه این امر در مورد بایننس صادق نیست. این صرافی، کیف پول Trust Wallet را توصیه میکند، که شهرت خوبی دارد. اما در صورت وجود مشکلاتی در انتقال از بایننس، ممکن است پشتیبانی محدودی را ارائه دهد.
بایننس در چندین کشور با مشکلات قانونی مواجه شده است: بایننس در چندین کشور با مشکلات قانونی و نظارتی متعددی مواجه شده است. بنابراین سرمایهگذاران ارز دیجیتال ممکن است بخواهند صرافیهای دیگری را در نظر بگیرند.
آشنایی با صرافی بایننس
بایننس بزرگترین پلتفرم تجارت ارزهای دیجیتال در جهان است. از آنجایی که مجموعهای قوی از آپشنها و ویژگیهای معاملاتی را ارائه میدهد، کار با آن چندان ساده نیست. یادگیری استفاده از این صرافی، سرمایه گذاران ماهر و مبتدی را به طور یکسان به چالش میکشد.
بایننس از طریق پلتفرمهای رایانه یا تلفن همراه خود، طیف گستردهای از ویژگیهای معاملاتی را ارائه میدهد. از جمله مجموعهای چشمگیر از نمودارهای بازار و صدها ارز دیجیتال. کاربران همچنین میتوانند به انواع گزینههای معاملاتی از جمله “معاملات آتی” و “اختیار معامله” و همچنین چندین نوع سفارش دسترسی داشته باشند.
بایننس علاوه بر ابزارها و ویژگیهای خود، یک پلتفرم یادگیری جامع، یک پلتفرم NFT و موارد دیگر را نیز ارائه میدهد.
هشدار
به یاد داشته باشید: در حالی که ارز دیجیتال به سرعت پذیرفته و به طور گسترده در دسترس است، بازار آن همچنان بسیار بی ثبات است، بنابراین تجارت با ریسک همراه است.
درباره شرکت بایننس
بایننس یک صرافی غیرمتمرکز ارز دیجیتال است که در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد. موسس این شرکت، چانگپنگ ژائو (Changpeng Zhao) یک توسعهدهنده نرمافزار است و در ابتدا، بایننس در چین مستقر بود.
در حالی که بایننس در حال حاضر بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در جهان از نظر حجم معاملات است، در چندین کشور نیز با مشکلات قانونی مواجه است. در ایالات متحده، در حال حاضر توسط مقامات این کشور در مورد اتهامات پولشویی و جرایم مالیاتی تحت بررسی است. این پلتفرم در چندین کشور نیز ممنوع شده است.
بایننس صدها ارز دیجیتال را برای معامله به صورت جهانی ارائه میدهد. با این حال، توجه به این نکته مهم است که پلتفرم جهانی بایننس با همتای آمریکایی خود، Binance.us، که تنها حدود ۶۰ ارز دیجیتال ارائه می دهد، متفاوت است.
معامله گران باتجربه ممکن است قدردان تنوعی باشند که بایننس ارائه میدهد، اما کاربران ممکن است این پلتفرم را با توجه به ویژگیهای فراوان آن، گیج کننده بدانند. علاوه بر این، تحقیقات در حال انجام و فهرست رو به رشد مشکلات قانونی آن نیز نگران کننده است.
صرافی بایننس چه ارزهایی را ارائه میدهد؟
بایننس بیش از ۳۶۵ رمز ارز برای ترید در پلتفرم خود دارد. همچنین از انواع ارزهای فیات، از جمله دلار آمریکا، یورو، دلار استرالیا، پوند انگلستان، دلار هنگ کنگ و روپیه هند پشتیبانی میکند. بسته به موقعیت مکانی شما، بایننس ممکن است از ۵۰ تا ۵۹۱ جفت ارز دیجیتال ارائه دهد.
ارزهای دیجیتال زیر در بایننس در دسترس هستند.
بایننس کوین (BNB)
وی چِین (VET)
هارمونی (ONE)،
توکن وی تور (VTHO)،
دوج کوین (DOGE)
شبکه ماتیک (MATIC)
علاوه بر این، بایننس ارزهای دیجیتال محبوب زیر را نیز ارائه میکند.
دَش (DASH)
کاسموس (ATOM)
کامپوند (COMP)
بیت کوین (BTC)
اتریوم (ETH)
لایت کوین (LTC)
کاردانو (ADA)
تجربه خرید و فروش در صرافی بایننس

بایننس ابزارهای معاملاتی مختلفی ارائه میدهد. از جمله ابزارهای ترسیم نمودار با میانگین متحرک (moving average) و میانگین متحرک نمایی (EMA). کاربران میتوانند از طریق اپلیکیشن موبایل، وب سایت یا اپلیکیشن دسکتاپ بایننس معاملات خود را انجام دهند.
معامله گران همچنین میتوانند از پلتفرم بایننس برای دسترسی به پرتفوی و تاریخچه معاملات خود و همچنین مشاهده دفترچه سفارش و نمودار قیمت استفاده کنند. علاوه بر این، بایننس انواع مختلفی از سفارشها مانند سفارش توقف (stop order)، سفارش محدود (limit order)، دستور توقف حد (stop-limit order)، سفارش trailing stop و سفارش stop-market را ارائه میدهد. همچنین میتوانید نماهای معاملاتی مختلفی از نماهای کلاسیک تا margine و OTC را انتخاب نمایید.
مهم
بایننس کیف پول کریپتو اختصاصی خود را ندارد، اما Trust Wallet را توصیه میکند. به طور کلی، این کیف پول کریپتو مکانی نسبتا امن برای ذخیره داراییهای شماست.
کارمزدها
کارمزدهای بایننس از پایین ترین کارمزدها در میان دیگر صرافیهاست. در حالی که کاربران مستقر در ایالات متحده اندکی بیشتر در Binance.us کارمزد پرداخت میکنند، اما این کارمزد هنوز کمتر از سایر پلتفرمهای پیشرو است. بایننس از ساختار کارمزد سازنده/گیرنده (Maker/taker) استفاده میکند. کارمزدها بر اساس حجم معاملات و موجودی بایننس کوین (BNB) متفاوت است. به طور کلی، معاملات با حجم بالاتر مشمول کارمزد کمتری هستند.
کاربران همچنین می توانند برای موارد زیر از تخفیف در کارمزدها بهره مند شوند:
استفاده از بایننس کوین (BNB) در معاملات
معرفی بایننس به دیگران از طریق لینک مخصوص
دستیابی به وضعیت VIP از طریق داشتن حجم مشخصی از معاملات
کاربران بایننس ممکن است مشمول کارمزدهای دیگری نیز بشوند. برای نگاهی سریع به کارمزدهای مختلف مربوط به انواع برداشت و پرداخت، میتوانید به جدول زیر مراجعه کنید.
نوع پرداخت | کارمزد |
حساب بانکی | خارج از آمریکا رايگان |
کیف پول | – |
کارت اعتباری | ۳ تا ۴/۵ درصد |
اتاق پایای الکترونیکی | رایگان |
انتقال الکترونیکی | ۱۵ دلار برای کاربران آمریکا |
تبدیل ارز دیجیتال | – |
خرید | ۰/۰۲ درصد تا ۰/۱ درصد |
ترید | ۰/۰۲ درصد تا ۰/۱ درصد |
کارمزدهای دیگر | ۰/۵۰ ٪ خرید/فروش فوری |
امنیت صرافی بایننس
روشهای امنیتی بایننس شامل احراز هویت دو مرحلهای (2FA) از طریق برنامه Google Authenticator یا سرویس پیام کوتاه (SMS)، فهرست سفید آدرس (address whitelisting)، مدیریت دستگاه و امکان محدود کردن دسترسی به دستگاه است. پلتفرم Binance.us همچنین بیمه سپرده فدرال (FDIC) را برای موجودیهای دلار که در حسابهای بانکی نگهداری میشوند، ارائه میدهد.
در حالی که این ویژگیها میتوانند به حفظ امنیت حسابهای کاربران کمک کنند، اما شهرت بایننس همچنان دلیلی برای نگرانی است. این پلتفرم همچنین ویژگیهای امنیتی کمتری را نسبت به سایر صرافیهای ارز دیجیتال پیشرو ارائه میدهد.
چگونه در صرافی بایننس حساب باز کنیم؟
برای افتتاح حساب در بایننس مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله ۱: وارد وب سایت بایننس شوید.
- مرحله ۲: روی گزینه “register” در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید و اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید. فرآیند ثبت نام ممکن است چند دقیقه طول بکشد، زیرا بایننس اطلاعات حساب شما را تأیید میکند.
- مرحله ۳: احراز هویت دو مرحلهای را فعال کنید.
- مَرحله ۴: روش پرداخت خود را انتخاب کنید.
- مرحله ۵: سپرده گذاری وجوه و شروع تجارت
خدمات مشتریان
بایننس سه گزینه اصلی برای ارائه خدمات مشتریان دارد: ارسال تیکت، پرسیدن سؤالات کلی از طریق چت و ارتباط از طریق توییتر.
برای ارسال تیکت و دریافت کمک از طریق ایمیل، کاربران میتوانند فرمی را در وب سایت بایننس پر کنند. بایننس یک حساب توییتر (@BinanceHelpDesk) برای پشتیبانی دارد و کاربران را تشویق میکند تا مشکلات خود را برای شرکت توییت کنند. همچنین یک چت باکس (chatbox) در پایین و گوشه سمت راست صفحه پشتیبانی وبسایت قابل دسترسی است.
رضایت مشتریان از صرافی بایننس
بایننس با بیش از ۲۰۰۰ هزار نظر در سایت Trustpilot، به طور میانگین تنها ۲ ستاره از ۵ ستاره را کسب کرده است. چندین شکایت حول محور ارائه خدمات ضعیف به مشتری و مشکل در برداشت وجوه وجود دارد.
با این حال، حتی با وجود مشکلاتی که برخی از کاربران با آن مواجه هستند، برخی از بازخوردها مثبت است. بسیاری از کاربران بایننس اظهار دارند که یک تجربه مطلوب و نسبتاً منسجم را در این پلتفرم داشتهاند.
مدیریت حساب

کاربران میتوانند از طریق یک مرورگر دسکتاپ یا یک اپلیکیشن دسکتاپ قابل دانلود به پیشخوان بایننس خود دسترسی داشته باشند. همچنین اپلیکیشنهای موبایلی برای iOS و اندروید ارائه میشوند که میتوانید آنها را در دراپل استور و گوگل پلی دانلود کنید.
پیشخوان بایننس به شما امکان میدهد نمودارها، روندهای بازاریابی، نمونه کارها و معاملات فعلی و گذشته خود را مشاهده کنید.
برای مدیریت انواع پرداخت خود، به سادگی به صفحه حساب بروید و هر کارت اعتباری/ نقدی و حساب بانکی را که میخواهید با آن معامله کنید، اضافه کنید.
واریز و برداشت ساده است و با رفتن به “کیف پول نقطهای” (spot wallet)، انتخاب دارایی مورد نظر برای خرید یا برداشت و پیروی از دستورالعملهای روی صفحه انجام میشود.
عملکرد بایننس در مقایسه با دیگر شرکتها
به طور کلی، بایننس طیف گستردهای از داراییها را پشتیبانی میکند و گزینههای تریدینگ متعددی به معامله گران جهانی ارائه میدهد. کارمزدهای آن نیز از پایین ترین کارمزدهاست. با اینکه نکات مثبت زیادی در این پلتفرم وجود دارد، مسائل مربوط به عدم پیروی از قانون آن باعث نگرانی است.
اگر بایننس گزینه مناسبی به نظر نمی رسد، ممکن است بخواهید کوین بیس پرو را که یکی از رقبای اصلی آن است، در نظر بگیرید.
مطلب مرتبط: بررسی صرافی ارز دیجیتال کوین بیس (Coinbase) در سال ۲۰۲۱
بایننس در برابر کوین بیس پرو
بایننس و کوین بیس پرو دو صرافی بزرگ در جهان هستند. آنها همچنین به معامله گران فعال، گزینههای معاملاتی متنوعی ارائه میدهند. در اینجا به مقایسه این دو پلتفرم پرداختهایم.
بایننس از رمز ارزهای بیشتری نسبت به کوین بیس پرو پشتیبانی میکند و آن را به گزینه جذابتری برای معامله گران فعال تبدیل میکند.
کارمزد بایننس کمتر از کارمزدهای کوین بیس پرو است.
اگر در حساب بایننس خود، دلار بایننس (BUSD) نگهدارید این صرافی به شما پاداش میدهد. در حالی که کوین بیس پرو برای قرار دادن داراییهای دیجیتال خود در این پلتفرم، به شما جوایزی میدهد.
کاربران کوین بیس پرو به یک کیف پول دیجیتال داخلی(built-in) دسترسی دارند، در حالی که کاربران بایننس این امکان را ندارند.
نگاهی نزدیک به کوین بیس و بایننس
کوین بیس به طور کلی به عنوان یکی از باثبات ترین و امن ترین صرافیهای ارزهای دیجیتال به شمار میآید. در حالی که بایننس با مشکلات مختلفی در زمینه امنیت و پیروی از قانون مواجه شده است.
بایننس و کوین بیس پرو هر دو پلتفرمی پیچیده دارند که کار با آن میتواند گیج کننده باشد. صرافی بایننس کارمزدهای کمتر و گزینههای معاملاتی بیشتری دارد. البته پلتفرم Binance.US در این حوزه محدودتر است که میتواند کوین بیس پرو را به انتخاب بهتری برای سرمایه گذاران آمریکایی تبدیل کند. در همین حال، شهروندان دیگر کشورها ممکن است برعکس احساس کنند.
علاوه بر این، در حالی که کارمزدهای بایننس کمتر است، اما در کشورهای دیگر دارای مشکلات قانونی است و در آمریکا عملکرد آن تحت بررسی است. به طور کلی، کوین بیس به عنوان یک پلتفرم پایدارتر و امن تر از بایننس در نظر گرفته میشود.
سخن آخر
در حالی که بایننس بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در جهان است، اینکه دولت آمریکا در حال بررسی آن از لحاظ قانونی است امری نگران کننده است. همچنین فهرست طولانی کشورهایی که خدمات بایننس را ممنوع یا محدود کردهاند، به این نگرانی افزوده است. پلتفرم بایننس نیز ممکن است برای سرمایه گذاران مبتدی ارزهای دیجیتال بسیار پیچیده باشد.
با این حال، اگر یک معامله گر با تجربه هستید که مشتاق به کشف توکنها و گزینههای مختلف تجارت هستید، بایننس ممکن است ویژگیهای مورد نظر شما را داشته باشد. معاملهگران فعال مستقر در کشور آمریکا ممکن است فرصتهای تجارت را در Binance.US پیدا کنند. اما ارزهای دیجیتال پشتیبانی شده کمتری نسبت به پلتفرم جهانی ارائه میدهد. قبل از شروع کار با بایننس، دقت لازم را انجام دهید و پلتفرمهای دیگر نیز را مقایسه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید