افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش یکی از روشهای جذاب برای بازاریابی است که در سراسر دنیا مرسوم است. همچنین طی سالهای اخیر فراگیرتر شده است. این روش تاثیر خوبی در افزایش فروش مستقیم و توسعه برندسازی و برنامههای بازاریابی دارد.
این کسب و کار اینترنتی درآمد و ویژگیهای جذابی دارد که اگر بتوانید به صورت درست و اصولی از آن استفاده کنید، خروجی مطلوبی خواهد داشت.
در ادامه این مطلب از زردنیوز با ما همراه شوید ببینیم افیلیت مارکتینگ چه مزایا و معایبی دارد.
افیلیت مارکتینگ چیست؟
بازاریابی است که میتواند تاثیر مستقیم بر روی فروش محصولات داشته باشد. درواقع این نوع بازاریابی توسط افرادی خارج از کسبوکار انجام میشود. یا معرفی محصول بر روی وبسایت و یا وبلاگ ناشر افیلیت قرار داده میشود و اگر این تبلیغات منجر به فروش محصول شود، مبلغی از طرف صاحب محصول به ناشر افیلیت که بازاریابی محصول را انجام داده، پرداخت میشود.

افیلیت شامل چه کسانی میشود؟
افیلیت، که با نام ناشر نیز شناخته میشود، میتواند یک فرد یا یک شرکت باشد. بلاگرها و تولیدکنندگان محتوا در این صنعت فعالیت میکنند. آنها با تولید محتواهایی مثل پست بلاگ، ویدئوها و محتواهای رسانههای دیگر به تبلیغ محصول یا خدمات کمک میکنند. آنها همچنین میتوانند با قرار دادن تبلیغات، در سایتشان از راه تقویت سئو و ساختن لیست ایمیل برای محتواهای خود مخاطب و در نتیجه تعامل بیشتر جذب کنند.
وقتی یکی از بازدیدکنندگان تعامل ایجاد میکند، که میتواند خرید یا پر کردن فرم وب سیات باشد، افیلیت در ازای آن پاداش دریافت میکند. مقدار این کمیسیون به شرایط برنامه افیلیت بستگی دارد.
ضرورت افیلیت مارکتینگ در چیست؟
همه بازیگران تجارت الکترونیک تمایل دارند که به کاربران و مشتریان بیشتری دسترسی پیدا کنند و این یکی از مسائلی است که افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش را جذاب میکند.
در این حالت همکار فروش میتواند مالک چندین وبسایت، اپلیکیشن یا کانالهای شبکههای اجتماعی باشد یا به خوبی بازاریابی ایمیلی را بلد باشد. هر چه شبکهی همکار فروش قدرتمندتر باشد، گسترهی دسترسی وی به مشتریان احتمالی نیز بیشتر است.
هدف استفاده از افیلیت مارکتینگ، افزایش حجم فروش است، را هحلی برد که فروشنده و همکار فروش را سود میرساند. به علاوه بازاریابی هزینههای زیادی را به همراه دارد و استفاده از مهارتها و امکانات دیگران در این فضا میتواند ضمن افزایش فروش، هزینههای بازاریابی زیادی را صرفهجویی کند.

نقاط مثبت و مزایا افیلیت
همکاری در فروش یکی از روشهای رایج برای افزایش فروش در سراسر جهان است که نسبت به هزینه پرداخت مزایا و نقاط قوت خوبی دارد. این مزایا هم میتواند شامل کسب و کارها باشد و هم میتواند شامل حال ناشران تبلیغات شود. برخی تصور میکنند که فقط کسب و کارهای بزرگ باید سراغ افیلیت مارکتینگ بروند که کاملا غلط است و کسب و کارهای کوچک نیز میتوانند به خوبی از این سیستم استفاده کنند.
افیلیت مارکتینگ مزایای مهمی دارد که به چند مورد آن اشاره میکنیم:
- افیلیت مارکتینگ کاملا عملکرد محور است. شما زمانی پورسانت و کمیسیون را پرداخت میکنید که اقدام موردنظر شما رخ داده باشد و از سوی دیگر ناشران انگیزه میگیرند تا برای تحقق خواسته شما بیشتر تلاش کنند.
- همکاری در فروش یکی از بهترین روشهایی است که در هر بازاری میتوانید برای افزایش مخاطبان و برندسازی از آن استفاده کنید.
- افیلیت به افزایش اعتبار شما کمک میکند. شریکهایتان از نظر خود محصول شما را معرفی کرده و از آن تعریف میکنند. همین تکرار باعث میشود اعتبار برند شما بیشتر شود.
- یکی دیگر از روشهای مقرون بهصرفه و ارزانقیمت است که نسبت به هزینه پرداختی خروجی خوبی دارد. شما زمانی پورسانت رو پرداخت میکنید که اقدام موردنظر شما انجام شده باشد.
- افیلیت مارکتینگ باعث افزایش سریع ترافیک و فروش میشود. هر چه سایتهای بیشتری به عنوان ناشر تبلیغات لینک یا بنر موردنظر شما را منتشر کنند، فرصتهای بیشتری برای جذب ترافیک و فروش در اختیار شما قرار میگیرد.

مدلهای رایج افیلیت مارکتینگ
مدل PPC یا پرداخت به ازای هر کلیک
افیلیت به ازای تمامی کلیکهایی که از سمت او شده، صرفنظر از اینکه تولید لید یا فروش اتفاق افتاده باشد یا نه، مبلغی دریافت میکند. این روش تقریبا نادر است زیرا در آن تمامی ریسکها متوجه سازنده محصول است.
مدل PPL یا پرداخت به ازای تولید لید
افیلیت به ازای هر لیدی که تولید میکند مبلغی دریافت مینماید. این عمل میتواند ارسال یک فرم آنلاین باشد یا هر نوع پیش خرید. ریسک این روش برای صاحب کسب و کار و افیلیت به یک اندازه است.
مدل PPS یا پرداخت به ازای فروش
افیلیت به ازای هر فروشی که از سمت او انجام میشود مبلغی دریافت میکند. این روش که در آن تمامی ریسکها متوجه افیلیت است، رایجترین مدل این نوع بازاریابی است.

فرق افیلیت با پرفورمنس؟
تا اینجا به طورکامل مفهوم سیستم همکاری در فروش را توضیح دادیم. ولی در مورد پرفورمنس مارکتینگ همانطور که از معنای کلمه پرفورمنس مشخص است، پرفورمنس مارکتینگ به عملکرد بستگی دارد.
در واقع این روش بازاریابی، عملگراست. پرفورمنس مارکتینگ تبلیغات همراه با برندینگ است. در این روش تنها در ازای دریافت نتیجه مورد نظر پول دریافت میشود. به همین دلیل پرفورمنس مارکتینگ برای کسب و کارهای کوچک و خرده فروشان گزینه مناسبی است.
و در آخر
افیلیت مارکتینگ ( affiliate marketing) یکی از روشهای سریع افزایش فروش در سراسر دنیاست که برای تبلیغدهنده و ناشر تبلیغات منفعت دارد. در این روش پرداخت پورسانت به صورت روشهای مختلف انجام میشود.
زردنیوز
دیدگاهتان را بنویسید